Извор:Фото: Инстаграм/принтскрин/192.рс, Н. Скендерија

СТАЊЕ МЛАДИЋА УПУЦАНОГ У САЧЕКУШИ: Део метка остао у глави

Извор: Нпортал

14.09.2023.

22:06

Двадесетједногодишњи младић Тарик Х. хитно је транспортован на одељење неурохирургије КЦ Крагујевац јер су повреде које је задобио опасне по живот, рекао је за А1 дежурни хирург Енес Зогић. Он додаје да су резултати скенера показали да је део метка остао у глави.

Дежурни хирург новопазарске Опште болнице рекао је за А1 да је пацијент при свести и тренутно стабилних виталних параметара, али да су резултати показали да се ради о озбиљним повредама. https://www.youtube.com/watch?v=W7uUhw6OGOQ&ab_channel=A1tvNet

- Код повређеног је уочен прекид континуитета костију лобање, са повредом можданог ткива и крвним подливом у мозгу са те стране. Резултати скенера показали су и да је цео метак или његов део још увек у лобањи. Повреде које је задобио Т.Х. су опасне по живот и он је хитно транспортован на неурохирургију - рекао је Зогић.

Иначе, двадесетједногодишњи младић повређен је у пуцњави која се догодила у непосредној близини Новопазарске Бање вечерас око 20.00 часова.

Како сазнаје портал А1 до инцидента је дошло након вербалне свађе између Вељка М. и Т арика Х. Том приликом Вељко М. је испалио два хица у правцу Тарика Х. Нападач је, како је речено из полиције, након инцидента покушао да побегне, али је убрзо ухапшен.

(А1)