Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Studio MMI Kemal Malovcic i Juzni Vetar/IDJ videos/СК

РОНАЛДО У СУЗАМА: Коју песму бисте му поручили?

Извор: Нпортал

15.11.2021.

11:49

КРИСТИЈАНО Роналдо, португалски ас и по мишљењу многих један од најбољих фудбалера свих времена, био је синоћ видно потресен. Коју песму бисте му у овом тренутку поручили?

Након победе, резултатом од 2:1, српске репрезентације над португалском и директног пласмана Србије на светско првенство у катару 2022. године, капитен моћне Португалије није успео да сакрије сузе. 

Роналдо је такође имао жучну расправу са селектором Фернандом Сантосом, а у разговору са новинарима, као што је било и очекивано, није био најпријатнији. 

Са друге стране, српски тим, као аутсајдер на овом мечу има велики разлог за славље, а српски народ својим духовитим објавама на друштвеним мрежама, које исмевају фудбалског Голијата учинио је ову победу још слађом. 

У том, победничком духу, молимо вас да нам напишете која би песма највише одговарала Роналдовом тренутном расположењу. Ево неколико идеја из наше редакције! https://www.youtube.com/watch?v=Gvchbkh4jQY

Северина и Министарке - Уно моменто

Текст ове песме, а посебно део "баш си сладак кад си љут, више среће други пут, као да је писан за ову ситуацију. https://www.youtube.com/watch?v=HpQDlqYG604

Кемал Маловчић - Ко губи

"Ко губи, мора тугу крити, ко губи једном ће срећан бити" је такође музика која ће изазвати смех када се замисли у овом контексту, а ево још једне:

Жељко Шашић - Црна жено

"А-а-а, плачем и тугујем!", могао је комотно и Роналдо да запева, после гола Митровића. Црна жена из текста Шашићевог хита могла би да се тумачи као метафора фудбалске лопте, која синоћ није слушала Португалце... https://www.youtube.com/watch?v=NrG_HPeyOVI

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".