Извор:Фото: Тикток принтскрин/ Mia Yilin

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што сте прво видели откриће ваше тајне

Извор: Нпортал

17.09.2023.

16:52

ПРЕМА Јилин, ако приметите ово друго, вероватно сте више вођени логиком него емоцијама.

Да ли волите тестове личности? Ево једног занимљивог! Ову илузију је поделила Миа Јилин, позната илузионисткиња са ТикТок-а. Слика о којој је реч може изгледати као скоро поједена јабука или као два лица мушкарца и жене окренута једно према другом. Јилин тест има за циљ да утврди да ли видите облик јабуке или лица.

BloombergAdria.com

 

Ако видите мушкарца и жену

Према Јилин, ако приметите ово друго, вероватно сте више вођени логиком него емоцијама. У видеу Јилин објашњава да сте особа са јаким моралним вредностима, али и да желите живот без стреса, а да нисте претерано отворени.

Ако видите напола поједену јабуку

С друге стране, ако видите напола поједену јабуку, то указује на преовлађујуц́у емоционалну склоност, што може указивати на тренутке нестабилности и фрустрације. Међутим, ваша склоност да ц́утите када сте узнемирени може само погоршати ваш бес. Једноставан савет је да не бирате тишину; уместо тога, реците шта мислите када је потребно.

Откако је објављена, илузија је прикупила хиљаде прегледа, а гледаоци су изразили своје мишљење у одељку за коментаре. Један корисник је приметио: „Видим јабуку. Знам све, али бирам да ц́утим, иако се истина не може заувек скривати.” Други корисник је рекао: „Заправо сам емоционално осетљив.

Неки су чак тврдили да примећују и јабуку и људе у исто време. „Можете ли да објасните како видим обоје у исто време? Годинама о томе размишљам“, рекао је један корисник.

(Крстарица)