Извор:FOTO: :Принтсцреен/Инстаграм/dalila_dragojevic_official/Јутјуб/Ново јутро

ПОЗИРАЛЕ ЗАЈЕДНО: Јеремићка открила да Далилу посебно воли

Извор: нпортал

17.09.2023.

17:18

ДАЛИЛА ДРАГОЈЕВИЋ окренула је нови лист и кренула са новом емисијом а ни мање ни више одмах је угоситила Јованау Јеремић, своју добру другарицу а сада и колегиницу.

Бивша задругарка Далила Драгојевић недавно је напустила једну телевизију и дошла на другу, а поново се запослила као водитељка.

BloombergAdria.com

 

Наиме Далила и њена колегиница угостиле су водитељку Јовану Јеремић, а затим су позирале заједно, скоцкане у хаљинама, максимално дотеране, сређене и расположене.

Јована Јеремић једна је од првих гошћа код Далиле у програму, а једном приликом и сама је истакла колико заправо воли Драгојевићку и да је чак присуствовала и њеном венчању са Дејаном Драгојевићем.


- Ја Далилу јако добро познајем, присуствовала сам и њеном венчању. Игром случаја ме је живот стално повезивао са њом. Шта год да људи мисле о Далили, та девојка има нешто што ја волим. Субјективна сам кад је Далила у питању - изјавила је Јована током трајања "Задруге 5", када је Далила преварила свог тадашњег супруга Дејана Драгојевића са Филипом Царем.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Далила Драгојевић се осврнула недавно на пропали брак са Дејаном Драгојевићем након њене јавне преваре, те је открила како сада гледа на њега и на све што су прошли.

- Ја ћу своје поступке бранити, али и свог бившег супруга. Ја јесам њега повредила, и то је истина. Бранићу ја пет година које сам провела са њим, он јесте био савршен муж, и нећу да лажем, нећу да се фолирам. Недостаје ми живот који смо имали заједно и тај моменат када уђем у нашу кућу. Тај живот ми недостаје - рекла је Далила у емисији Сање Маринковић.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".