Извор:Фото: Профимедиа

ОГРНУО СЕ ПЕШКИРОМ: Давид Дамијано скоро го и у штиклама

Извор: нпортал

18.09.2023.

10:58

ОНИ СУ дефинитивно група која сваким својим појављивањем шокира како понашањем тако и одевањем..

Давид је већ годинама уназад градио своју репутацију као ексцентрични иконокласта у свету музике, а неки би рекли и у свету моде. Међутим, овог пута није ишао сам у својој модној авантури - и остали чланови његове бенда Манескин су се прикључили његовом необичном стилу.

BloombergAdria.com

 

У једном од својих најупечатљивијих модних издања, Дамиано Давид, фронтмен групе Манескин, и бубњар бенда Етхан Торцхио су се упутили у шетњу Њујорком, обучени само у пешкире и црне кожне чизме на високим потпетицама и платформама. Овај храбар модни избор није прошао непримећено, и брзо су постали главна атракција на њујоршким улицама.

Дамиано је носио пешкир као свој "кућни огртач", док је Етхан отишао корак даље и на себи је имао само два пешкира. Њихова храброст и самопоуздање у оваквом издању изазвали су дивљење и дивље коментаре на друштвеним мрежама.

На службеном Инстаграм профилу бенда Манескин, откривено је да је инспирација за ову необичну одевну комбинацију дошла из филма "Неw Yорк Минуте", у којем сестре Марy-Кате и Асхлеy Олсен шетају њујоршким улицама у сличном издању - пешкирима и кућним огртачем.

"Најлепши си", "жени ме", "волим те"... били су само неки од коментара који су се сливали на њихову фотографију. Очигледно је да су њихова храброст и изражајни модни избори наишли на одобравање многих обожавалаца.

Међутим, док Давид и чланови Манескина храбро газе својим јединственим стазама и покушавају да својих пет минута славе претворе у трајну каријеру, реакције су подељене. Док жене широм света славе Давидову слободу и самопоуздање, неки мушкарци можда не разумеју овакав екстравагантан стил.


Давид, младић од само 25 година, својом неконвенционалном појавом, шминком и особеним стилом живота, представља све оно што традиционалисти не могу да прихвате. Ипак, управо то је оно што га издваја и чини непоновљивим.

Неколико месеци пре овог модног подвига, појавиле су се гласине да је Давид постао завистан од дроге, оптужбе које је он вехементно демантовао. Својом храброшћу и непоколебљивим ставом, он остаје један од најинтригантнијих и најконтроверзнијих личности у свету музике и моде, пише Нај жена.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".