Извор:FOTO: ATA

"ЗНАМ ДА СЕ ЧУО С АНОМ": Цока о учешћу мужа у Задрузи

Извор: нпортал

20.09.2023.

13:48

ЖЕНА задругара Николе Лакића коначно је проговорила шта мисли о очешћу њеног мужа у ријалитију..

Учесник "Елите" Никола Лакић, који се прославио учешћем у "Паровима", где је и упознао своју садашњу супругу, у ријалити је ушао сам, а недавно су испливале шокантне информације о његовом односу са Аном Ћурчић.

BloombergAdria.com

 

Наиме, након прича да је Никола Лакић био интиман са Аном Ћурчић, он се плашио да ће га супруга, са којом има дете, оставити.

Међутим, она се огласила и открила да му ништа не замера.

- За сада је одличан, мислим да се одлично уклопио и да је успео да се избори за своје место у ријалитију. Ништа му не замерам, он је годинама у томе и одлично зна како и шта треба да ради. Никола и ја увек причамо о свему па некада и знам више него што бих реално и требала. За ту причу знам и пре него што је она и ушла у њен први ријалити, знам да су се чули пре њеног уласка у "Задругу" и да га је звала после изласка - рекла је Лакићева супруга, Александра Тасић, па се дотакла и приче да су Ана и Никола имали интимне односе:

BloombergAdria.com

 

- Ја знам оно што је он мени рекао, а то је да нису били интимни, ја у том периоду нисам била у његовом животу и могу само да причам оно што знам из његове приче - рекла је Цока за Еспресо.

Иако Лакић одбија да призна да је био интиман с Аном, пре два дана их је раскринкао Марко Ђедовић говорећи да поуздано зна да су њих двоје имали тајну аферу, а исто тврди и бивши задругар Иван Маринковић, али да сматра да Лакић не жели да то призна из страха да би Ана могла да уђе у ријалити.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".