Извор:Фото: АТА имагес

ОВО НИСМО ЗНАЛИ: Дечко Милене Радуловић написао песму Џеју

Извор: нпортал

20.09.2023.

15:44

ОГЊЕН ЈАНКОВИЋ јуче се појавио на суђењу Мике Алексића са својом изабраницом Миленом Радуловић, а неке ствари о фронтмену групе Београдски синдикат так сад сазнајемо..

Једна од најемотивнијих песама снимљена протеклих година је, на изненађење многих, дело режисера и музичара познатог по реп песмама

BloombergAdria.com

 

Огњен Јанковић познат је домаћој јавности пре свега као један од фронтмена реп састава Београдски синдикат, а он је и истакнути режисер, који иза себе има много успешних пројеката и филм "Златни дечко".

Међутим, многи не знају да је он аутор последње песме коју је снимио славни Џеј Рамадановски. У питању је нумера "Деца среће", која је посвећена Дорћолцу Марку Филиповићу Такију, који је погинуо у октобру 2007. године.

BloombergAdria.com

 

Он је иза себе имао позамашан досије, али је у овом делу града он био омиљен, пре свега јер је у младости играо за ФК Дорћол. Како су медији касније писали, и сам Џеј је познавао покојног Филиповића, па су сви, укључујући и славног певача, емотивно доживели ову нумеру.

Како је истакао, певач га је изненадио када је пристао да отпева ову песму и брзо ју је снимио, иако је био лошег здравственог стања.

– Ми нисмо веровали кад је пристао да сними песму и да ју је снимио за један дан, упркос потешкоћама које је имао због болести. У то време требало је да снима албум, мислим да има много необјављених песама, можда се "Деца среће" нашла на албуму, то никад нећемо сазнати – рекао је Јанковић.

Спот је, иначе, сниман на Дорћолу, у њему се види стадион ФК Дорћол, мурал покојном Филиповићу и друге важне локације, а у споту се појављује млади глумац Дарио Мурић, с којим је Јанковић сарађивао на снимању филма "Златни дечко".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".