Извор:FOTO:ATA/Instagram/urosstanicus

СУРОВО ИСКРЕНА: Качавенда открила кога не може да гледа

Извор: нпортал

21.09.2023.

09:14

КАЧАВЕНДА истакла да једног задругара не може да смисли

Милена Качавенда јуче је имала жесток обрачун са својим цимером Урошем Станићем, са којим, тренутно и борави у кући добраних, где се дешавају нови проблеми и сукоби. Милена и Урош су јуче заратили током породичног састанка, а Станић је такође имао и окршај са Сањином Хорватом, за који сви сумњају да је повезан са његовоим сукобом са Миленом.

BloombergAdria.com

 

Милена је јако кивна због свега што Урош говори, па је уграбила прилику да га напљује код осталих станара Беле куће и о њему изнесе шокантне оптужбе. 

- Знаш откад он мене не може да смисли? Откад ме је Слоба замолио да га склоним од њега и кажем да није геј, а он каже да сам му се умешала у љубавни живот. Мали је стварно за установу, није што је геј, он дечко има шифру ја ти гарантујем. Седи и оговара ме данас са овом ментолком. Одакле ти образ да ме извређаш и после ми тражиш шаргарепу? Образ ђон - говорила је Качавенда испред Беле куће, док су је остали пажљиво слушали.

BloombergAdria.com

 

Подсећамо, Милену од самог почетка ријалитија повезују са Сањином, који је у ријалити ушао заузет, али је данас након позива са мајком одлучио да остави девојку, јер му се није јавила на телефон. Многи учесници ријалитија сматрају да је то само изговор и да је тражио начин да се десши обавезе према њој јер су му се родиле емоције према Милени, као и њој према њему.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".