Извор:Foto: Printscreen/tiktok/samo.realno6

САДА ОДМАРА: Милан Милошевић потврдио повратак на Пинк?

Извор: нпортал

21.09.2023.

10:20

МИЛАН МИЛОШЕВИЋ како је сам навео одлучио је да оде мало на одмор..

Милан Милошевић је недавно прекинуо сарадњу са Хајп телевизијом. Он је ову одлуку саопштио својим пратиоцима на Инстаграму, а онда је кренула лавина коментара на друштвеним мрежама да се водитељ враћа на Пинк телевизију.

Осман Карић је угостио Милана у емисији "Радио Елита" на Тиктоку и том приликом су прокоментарисали његов потенцијални повратак у Белу кућу. Осман је констатовао да би многи волели да га поново виде у "Елити" у улози водитеља.

BloombergAdria.com

 

- Многи ми пишу и питају ме зашто се не појављујеш да мало опоравиш ријалити. Људи те воле за црним столом. Много фалиш у ријалитију - рекао је Осман.

- Ја сам напустио Пинк у јануару месецу и од тад људи нису престали да ми пишу поруке: "Врати се". Испада да је мене неко отерао, па да ја сад молим да се вратим. Отишао сам у тренутку када сам мислио да треба да одем. Да ли сам се покајао? Да ли сам учинио добру или лошу ствар? Да ли сам направио грешку? Моје мишљење је о томе променљиво. Ја сам сада одморан и спреман за нове победе - рекао је Милан.

- Дошло је до презасићења, па си решио мало да одмориш. Људи би заиста волели да те виде, ваљда ће продукција препознати да им требаш као водитељ за црним столом и услишити молбу ових људи који воле ријалити и воле тебе - рекао је Осман.

BloombergAdria.com

 

- Добро, ко зна шта ће се све издешавати. У шобизу је све нормално и све је дозвољено - рекао је Милан.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".