Извор:Фото: АТА имагес

АКО МЕ ЈЕ ВАРАО... Лазић признао прељубу - Барбара реаговала

Извор: Нпортал

21.09.2023.

11:13

БАРБАРА Бобак након раскида са певачем Дарком Лазићем, искористила је своју популарност због везе са певачем, те је "експлодирала" на естради.

Она је проговорила о својој популарности, за коју ни сама није мислила да ће бити толика.

BloombergAdria.com

- Па нисам ја тога, ако ћеш искрено, и даље свесна зато што ја не излазим из куће. Ја само по наступима доживљавам те моменте и буде ми невероватно то, неко дође па каже "јао, пипнуо сам је", а ја сам у фазону "шта вам је људи, па то сам само ја". (смех) Тако да, нисам се навикла још на то и не мислим да сам и даље нека бог зна каква звезда, али волим што имам људе који, ето, воле мој рад - истакла је за медије.

- Нисам гледала, искрено нисам имала времена, баш сам пуно радила прошле недеље. Ја мислим да ме није варао, а и ако јесте - са ове дистанце неважно је потпуно - каже Барбара, а онда је и честитала Дарку на венчању:

- Па нисам, нас не везује ништа, нисмо ми у контакту и самим тим нема ни потребе да честитам, али ево честитам овим путем и желим све најбоље. Нешто сам мало укачила по новинама што сам видела, али нема шта, лепо је то кад се људи венчавају, удају, жене, то је супер све.

BloombergAdria.com

Барбара додаје да нема времена за љубав тренутно.

- Ја нисам у том фазону. "И ам нот лоокинг фор а ман"! (смех). Не тражим дечка, тренутно не, а немам ни кад. Просто некако већ доста времена уопште нисам заинтересована, то ми је скроз маргинална сфера јер сам се посветила каријери. Сад, да ли би мене неко ометао у томе или не - неважно је. Ако је поред тебе неко ко те воли то је супер и то је изванредна ствар, али ја тренутно нисам заинтересована за то просто јер нисам, немам неки одређени разлог.