Извор:Фото: АТА имагес

БИТНО ЈЕ ОСТАТИ ДОСЛЕДАН: Сашу је увек ОН водио кроз живот

Извор: Нпортал

21.09.2023.

15:04

ПЕВАЧ Саша Ковачевић важи за једног од најпопуларнијих певача кога млађа генерација обожава.

Певачу Саши Ковачевићу је пре неколико месеци било пољуљано здравствено стање, али на срећу је сада много боље: 

- Добро сам, хвала Богу на све сам стране, мало око нових песама, сваки слободан тренутак са породицом и пријатељима. Научен претходних месеци због здравственог стања схватио сам да мора да постоји баланс. Породице ме критикује да сам перфекциониста, да све радим по плану и програму, али тиме се водим цео живот. Међутим, та пауза мора да се направи. Увек мора да се нађе време за себе кад организам каже: "Доста је".

Млада звезда је открио како је провео ово лето: 

- Лето сам провео у породичном руку, искористио сам 10 дана одмора, али стварно одмора, плажа, купање и храна. Имам и неке године када ми је то једини одмор.

BloombergAdria.com

 

На питање како је остао сасвим природан и доследан себи, одговорио је да је за све заслужна породица: 

- Битно је остати доследан, нормалан, посебно у ово време, али то зависи од карактера и васпитања. Ја пливам некако, нисам се одао пороцима, иако сам млад ушао у посао. Али увек сам имао подршку породице, они су ме увек гурали напред и били ту да сугеришу кад треба да повучем кочницу када су мислили да претерујем - прича он и додаје:

- Не бих ништа мењао, увек увек има неких ствари где се човек спотакне, али све су то животне лекције и сматрам да је све тако како треба да буде. С годинама сам научио да се борим за себе и за своја права, али и дан данас сарађујем са својим оцем, који је био строг у тим тинејџерским годинама.

(Блиц)