Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскин/karleusastar

ДЕТАЉИ СУСРЕТА ЈК И ЦЕЦЕ: Ово је Карлеуша одмах урадила

Извор: Нпортал

16.11.2021.

11:01

ЈЕДНА од тема које су обележиле викенд за нама свакако је и сусрет "очи у очи" Јелене Карлеуше и Цеце Ражнатовић на бечком аеродрому и њихово путовање истим авионом за Београд.

Како се сазнаје од једног путника који се нашао с њима на лету, на бечки аеродром је прво дошла Цеца са својим дечком Богданом Срејовићем, ћерком Анастасијом и фризером. Нешто касније у пратњи играчица појавила се и Карлеуша, која је дошла из Копенхагена.

BloombergAdria.com

И док се Цеца трудила да остане неприметна, па је одмах села и разговарала с дечком, "малу од скандала" су српски фанови одмах препознали и потрчали да се сликају с њом, што је она, иако уморна од наступа и лета од Копенхагена до Беча, радо прихватила и изашла им у сусрет. Карлеушу је први приметио Цецин фризер, који је одмах на то скренуо пажњу Ражнатовићкама. Оне се после тога више нису окретале у том правцу, тако да је тада избегнута непријатна ситуација.

Одмах након сликања ЈК је села код својих играчица како би сачекала позив за улазак у авион. Тада је и она приметила да је ту и Цеца са својом пратњом, па је само тихо прокоментарисала једној од чланица свог тима:

- Само су ми још ове две фалиле, али макар ће нам бити забавно до Београда.

Јелена је затим узела магазин "Вог", који је прелиставала до самог укрцавања на лет.

BloombergAdria.com

У авион је, како даље наш извор наводи, ушла Цеца са Анастасијом и села у бизнис класу, а неколико тренутака после ње ушла је и Карлеуша, погледи су им се срели на тренутак, иако су обе биле замаскиране великим црним сунчаним наочарима. Јелена је, иначе, седела поред прозора и већину лета провела је гледајући у свој телефон, али и снимајући поглед из авиона, као и неколико селфија, које је након слетања и објавила на свом Инстаграму.

Када су слетели у Београд, Ражнатовићева је опет изашла прва јер је била ближе излазу, а када су поред Јелене прошле њене играчице, које су седеле у економској класи, устала је и она и кренула ка пасошкој контроли. Када су и завршиле са тим, Јелена се упутила ка горњем излазу, док су се Цеца, њен партнер, ћерка и фризер упутили ка доњем излазу, где су их већ чекали џипови, којим су се упутили ка певачицином дому.

BloombergAdria.com

Подсетимо, ово није први пут да су се љуте противнице среле на аеродрому. Сличан сусрет догодио се и 2012. године, када су истим авионом одлетеле за Цирих.

- Овај сусрет биће историјски ако се овај авион сруши. А ако се сруши, Србија ће решити све своје проблеме - изјавила је тада Карлеуша.

(Старс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".