Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/DanijelaVranic, Инстаграм принтскрин/ sf__fashion__style

УХВАТИЛА ГА КАКО СЕ ЉУБИ СА СОЊОМ: Крах Вранићке и Лукаса

Извор: Нпортал

28.09.2023.

08:55

ДАНИЈЕЛА Вранић, некадашња "краљица сплавова", важила је за једну од најпопуларнијих певачица на нашој естради, а повукла се са сцене у јеку популарности.

Наиме, Данијела Вранић у време своје велике популарности привлачила је велику пажњу јавности, а честа тема медија била је њена веза са Ацом Лукасом. Како се спекулисало последњих година, Данијели је раскид веома тешко пао.

BloombergAdria.com

Лукас никада није крио да је био веома близак са Данијелом, а о детаљима њихове везе писао је и у својој књизи, где је открио колико му је значила.

- Данијела је права дива, жена са стилом. Сигурно једна од наших најбољих певачица. Зашто није успела? Више је волела да седи у кући и чека да се нешто догоди без њеног учешћа. А то је немогуће. Створила је нереалну слику о себи, па је доживела да успеју много лошије певачице од ње - навео је Лукас у књизи "Ово сам ја", а онда открио да је Соња била разлог њиховог раскида.

- У трену сам се заљубио у Соњу, која је покушала од мене да направи намирисану пудлицу. Стезала ме је и гушила, а што је најгоре, мени се то свидело - пише у његовој биографији, у којој даље наводи да му је Жељко тада рекао да се разводи.

BloombergAdria.com

- Не сећам се како сам добио број Соњиног телефона. Послао сам јој поруку. Уочи, по много чему, кобног сусрета са Соњом у Будви, био сам с Данијелом Вранић у вези пред пуцањем. Кренули смо на рођенданску журку у Будву, ушли смо у авион, а иза нас су биле Соња и другарица. Нисам се јавио да Данијелу не бих излагао непријатности. Приметила је да ту има нешто, па је почела да љубоморише. Кад смо сели у такси, бацила је са себе огрлицу од 18.000 евра коју сам јој купио. Рекао сам: "Не треба ми" и бацио сам кроз прозор, крај жбуња - присећао се Лукас.

- На журки сам се зверски напио и Соња је. Али знам да смо се после неколико минута љубили иза куће као два напаљена клинца. Појављује се Данијела и у пролазу добацује: "Шта је, хоћеш да ј**** нешто?" Само сам је погледао и наставио да се љубим са Соњом. Данијела је отишла у собу. Нисам јој се јавио. Дрипачки потез. Ружан крај везе са женом која то није заслужила - пише у књизи.

BloombergAdria.com

- У Београд сам се вратио са Соњом крваво заљубљен. Венчали смо се у Цркви Светог Василија Острошког. После смо с гостима отишли у ресторан. Све је било као у бајци. А онда се родила Викторија, моје мезимче - завршио је Лукас.

(Блиц)