Извор:Фото: Профимедиа

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА НИКИТА: Бледа сенка фаталне заводнице

Извор: Нпортал

28.09.2023.

09:32

Izgled Pete Vilson menjao se tokom godina, evo kako sada izgleda čuvena Nikita

Пета Вилсон остала је упамћена по легендарној улози Никите у серији која се пре скоро две деценије емитовала на малим екранима.

Захваљујући овој улози атрактвна аустралијска глумица је стекла светску славу, а о њеном изгледу се нашироко причало и писало. 

После серије "Ла Фемме Никита", није успела да се пробије у Холивуду нити да оствари једнако запажену улогу, иако је снимила доста филмова.

Пета се данас ретко појављује у јавности, а када то и учини не воли да говори о свом приватном животу. Оно што је познато јесте њена веза са редитељем Демијаном Харисом, са којим има сина Марлоуа.

BloombergAdria.com

Глумица која је својевремено мамила уздахе сада води миран живот далеко од очију јавности. 

Године 2012. лансирала је своју линију доњег веша Вилие Вилсон која је у то време била веома успешна. 

BloombergAdria.com

Изглед Пете Вилсон мењао се током година, а захваљујући друштвеним мрежама имали смо прилике да видимо како она данас изгледа. 

Судећи по најновијим фотографијама, Пета је још увек препознатљива по великим плавим очима, а на друштвеним мрежама се не либи да објављује своја природна издања, без филтера и шминке.

И док једни коментаришу да је бледа сенка оне фаталне лепотице, други пак сматрају да је глумица подједнако лепа као и у младости.