Извор:ФОТО: АТА

ВОЛЕЛА ЈЕ ГОЛМАНА ПА ГА ПРЕВАРИЛА: Где је Бојана Рајић?

Извор: нпортал

28.09.2023.

15:11

БОЈАНА РАЈИЋ пунила је насловне стране током свог првог брака са голманом Владимиром Стојковићем, а након окончања истог склонила се са јавне сцене.

Када је домаћа јавност 2007. године имала прилику да упозна младу наду моделинга, била је очарана њеном лепотом. Ипак, Бојана Рајић у жижу интересовања доспела је удајом за голмана Владимира Стојковића.

После неколико бурних година јавног живота и афере која ју је веома променила, Бојана Рајић повукла се из јавности, те данас живи повучени породични живот, чије обрисе показује само пратиоцима на свом "Инстаграм" профилу.

BloombergAdria.com

 

Госпођа Стојковић постала је 2009. године, а две године касније Владимиру је подарила сина Лава. Иако су изгледали као савршен пар, њихов брак се већ 2014. године. Бојанин бивши супруг износио је бројне оптужбе на њен рачун, а манекенка и модна дизајнерка тада се одрекла целокупне имовине, о чему је јавност сама и обавестила.

- Целокупне имовине се јесам одрекла, кућу на Дедињу јесам преписала на Владимира, с тим што Лав и ја имамо доживотно право становања у једној од Владимирових некретнина. Тако да Лав има кров над главом и није остављен на улици, као што на крају испаде. Алиментација, без обзира на примања мог бившег супруга, примерена је детету узраста од три године. С обзиром на то да и ја радим и издржавам себе, ниједног тренутка нисам тразила издржавање за себе као бившу супругу. Лав редовно виђа оца и борави код њега - написала је тада манекенка на свом Фацебоок налогу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".