Извор:Фото: Профимедиа

ДАНАШЊИ ХОРОСКОП: Јарчеви чувајте се сплетки на послу

Извор: нпортал

29.09.2023.

07:31

ДАНАС ЈЕ последњи петак у септембру, искористите га паметно.

Ован

Му­дри по­слов­ни по­те­зи до­не­ће одли­ч­не фи­нан­си­ј­ске ре­зу­л­та­те на ду­го­ро­ч­ном ни­воу. Ра­зра­ди­те де­та­љан план. Овај дан мо­же вам до­не­ти нес­по­ра­зум с пар­т­не­ром, али и са уку­ћа­ни­ма. За­јед­ни­ч­ким на­по­ри­ма ре­ши­те про­блем. По­ја­чан стрес. По­дло­жни сте ра­зним ин­фе­к­ци­ја­ма и упа­ла­ма.

Бик

Оче­ку­је вас по­че­так ра­да на но­вом про­је­к­ту или по­слов­ни са­ста­нак на ком ће вам би­ти до­де­ље­на но­ва ду­жност. Осе­ћа­те по­тре­бу да не­што про­ме­ни­те у од­но­су с пар­т­не­ром. То ће­те ре­ши­ти че­шћим изла­сци­ма. Ви­ше се кре­ћи­те. Мо­гу­ћи про­бле­ми с ди­ге­сти­в­ним тра­к­том.

Близанци

Овај дан до­но­си вам ва­жне пре­го­во­ре. Пре­го­ва­ра­чи ће би­ти вео­ма на­пор­ни, али ће­те успе­ти да про­на­ђе­те ко­м­про­мис. Нес­по­ра­зум с пар­т­не­ром мо­же да иза­зо­ве све ве­ће ди­ста­н­ци­ра­ње из­ме­ђу вас. Бу­ди­те фле­к­си­би­л­ни и по­пу­сти­те. По­ви­ше­на те­ле­сна те­м­пе­ра­ту­ра вам мо­же ства­ра­ти ма­ње про­бле­ме.

BloombergAdria.com

Рак

Нео­че­ки­ван сплет око­л­нос­ти у са­ра­д­њи са инос­тран­ством или про­бле­ми с не­ким до­ку­мен­ти­ма и па­пи­ри­ма. Мо­гу­ћа су одла­га­ња. Про­ме­н­љи­вост ра­спо­ло­же­ња и им­пу­л­си­в­не реа­к­ци­је мо­гу да узро­ку­ју ра­з­ми­ри­це из­ме­ђу вас и пар­т­не­ра. Избе­га­ва­ј­те ал­ко­хол и не­про­ве­ре­не прои­зво­де.

Лав

Пру­жа вам се при­ли­ка да по­ч­не­те рад на јед­ном про­је­к­ту ко­ји по­дра­зу­ме­ва до­дат­но при­ла­го­ђа­ва­ња. Усво­ји­ће­те но­ве ве­шти­не. Пе­р­т­не­ро­ви не­га­ти­в­ни ко­мен­та­ри оста­ви­ли су вас у ло­шем ра­спо­ло­же­њу. По­све­ти­те том про­бле­му ви­ше вре­ме­на. Мо­гу­ћи про­бле­ми с по­ви­ше­ним хо­ле­сте­ро­лом.

Девица

Овај дан мо­же вам до­не­ти по­слов­но пу­то­ва­ње и ва­жан са­ста­нак с по­слов­ним пар­т­не­ри­ма. Успе­шан по­слов­ни до­го­вор. Сло­бод­не Де­ви­це ко­на­ч­но ћу упо­зна­ти осо­бу ко­ја ће им се до­па­сти већ на пр­ви по­глед. Ро­ман­ти­чан са­ста­нак. Про­бле­ми с про­ба­вом су на­гла­ше­ни.

Вага

Пла­не­тар­ни аспе­к­ти у по­љу плат­ног про­ме­та мо­гу да вам до­не­су не­ста­би­л­ну си­туа­ци­ју. Опре­зно упра­вља­ј­те фи­нан­си­ја­ма. По­знан­ство с јед­ном при­вла­ч­ном осо­бом на не­кој про­сла­ви мо­же да се пре­тво­ри у не­што мно­го ви­ше. За­др­жа­ва­ње те­ч­нос­ти у ор­га­ни­з­му. Про­бле­ми с бу­бре­зи­ма.

Шкорпија

Не­ке спле­т­ке мо­гу до­пре­ти да­нас до вас, а ваш од­нос с не­ким ко­ле­га­ма на­кон то­га ви­ше не­ће би­ти исти. Сло­бод­не Шко­р­пи­је мо­гу да упо­зна­ју за­ни­мљи­ву осо­бу на не­кој за­ба­ви. Про­бу­ди­ће се обос­тра­не емо­ци­је. Мо­же­те се опу­сти­ти и приу­шти­ти се­би не­ко за­до­во­љ­ство.

Стрелац

Кључ успе­ха у овом пе­рио­ду су до­бра ор­га­ни­за­ци­ја и осла­ња­ње на чла­но­ве ти­ма. Избе­га­ва­ј­те ри­зи­ч­не ин­ве­сти­ци­је. Пру­жа вам се при­ли­ка да на­ста­ви­те љу­бав­ну при­чу из про­шлос­ти. Об­на­вља­ње ко­му­ни­ка­ци­је. Осе­тљи­вост гр­ла. Избе­га­ва­ј­те пре­те­ра­ни унос со­ли, ко­ји мо­же би­ти ште­тан по вас.

Јарац

Мо­гу­ћ­ност нес­по­ра­зу­ма у ко­му­ни­ка­ци­ји са са­ра­д­ни­ци­ма је изу­зе­т­но ве­ли­ка. Не­ке упла­те да­нас мо­гу да ка­сне. Мо­же­те да упо­зна­те вео­ма при­вла­ч­ну осо­бу на не­ком кра­ћем пу­то­ва­њу. Не­ће­те одо­ле­ти иску­ше­њу. Ло­ша ци­р­ку­ла­ци­ја. Не­мо­ј­те да се исц­р­пљу­је­те пре­ви­ше.

Водолија

Бу­ди­те оба­зри­ви у упра­вља­њу но­в­цем, јер пос­то­ји мо­гу­ћ­ност не­пре­дви­ђе­них изда­та­ка. Си­туа­ци­ја за­х­те­ва при­ла­го­ђа­ва­ње. Сло­бод­не Во­до­ли­је мо­гу да упо­зна­ју вео­ма за­ни­мљи­ву осо­бу на не­кој за­ба­ви. Убр­зо сле­ди са­ста­нак. Про­ве­ри­те ни­во ше­ће­ра у кр­ви.

Рибе

Ат­мо­с­фе­ра на по­слу мо­же да бу­де неи­зве­сна и не­ста­би­л­на уз нео­че­ки­ва­ни за­стој у при­ли­ву но­в­ца. При­ме­ни­те ре­зе­р­в­ни план. Пар­т­не­ро­ва су­м­ња де­ло­ва­ла је увред­љи­во за вас и то мо­же до­ве­сти до уда­ља­ва­ња. Ка­р­дио­ва­ску­лар­ни си­стем је осе­тљив. По­тре­бан је са­вет ка­р­дио­ло­га.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".