Извор:Фото: Профимедиа, Јутјуб принтскрин/Società Dante Alighieri

ПАЦОЛИ УДАРИО НА НОЛЕТА ЗБОГ УБИЈЕНИХ СРБА: "Какав је узор?"

Извор: Нпортал

29.09.2023.

13:49

Председник Алијансе за ново Косово Беџет Пацоли напао је српског тенисера Новака Ђоковића јер жали српске жртве.

Ђоковић је објавио дирљиву фотографију која је настала испред Храма Светог Саве, где су грађани Србије палили свеће за покој душе страдалих на Косову и Метохији. 

- Какав узор је Новак Ђоковић спорту и свету када хвали и велича терористе? Одвратно понашање! - стоји у објави Пацолија.

Срамни напади на Новака се настављају, шта ли су само очекивали, да ће Ђоковић подржати прогон Срба са Косова одакле су и његови преци.

Подсетимо, јуче је црногорски политички аналитичар и бивши потпредседник општине Будва Љубомир Филиповић поново негативно говорио о Новаку Ђоковићу, а његове речи су запрепастиле многе људе како у Србији, тако и у Црној Гори.

Због тога што је Новак поделио тужну сцену испред Храма, поменути политичар тражи доживотну суспензију за Новака Ђоковића!? Да, добро сте прочитали.

- Ђоковић треба доживотно да буде избачен из тениса. Ако не избачен, онда посрамљен од стране нормалних људи овог света. Придружио се српској пропаганди, представља терористе као хероје - гласила је бесрамна објава Филиповића који очито није добро обавештен шта се десило на Космету.

Подсетимо, у сукобу са такозваном косовском полицијом у недељу после поноћи живот су изгубили Срби Бојан Мијаиловић, Игор Миленковић и Стефан Недељковић.

BloombergAdria.com

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".