Извор:Фото: П. Милошевић

БОРИНА СУПРУГА: Лепотица која избегава да се слика (ФОТО)

Извор: Нпортал

03.10.2023.

07:21

СВОЈЕВРЕМЕНО, неки су мислили да је прослављени рокер Бора Ђорђевић раскрстио са брачним животом после првог развода, али певач се заљубио у 26 година млађу Александру и она је 2010. године постала његова друга супруга. Ипак, тај брак није потрајао.

Бора се 2014. године развео од Александре, после чега је срећу пронашао поред 28 година млађе Дубравке Милатовић, са којом живи у Словенији.

Фронтмен "Рибље чорбе" после свега није изгубио веру у љубав те је у свој живот пустио лепу Дубравку, а његова данашања, трећа и, како рокер каже, последња супруга порушила је сва правила која је имао и променила његову свакодневицу.

Дубравка је Борина трећа жена, а рокер је на руци истетовирао и њен лик, те јој је посветио књигу и цео албум "Да тебе није".

BloombergAdria.com

 

- Бацио сам сидро у мирној Љубљани и много ми је лепо са Дубравком, женом коју волим. Има ли веће среће него волети и бити вољен. И што је најлепше, моја последња љубав прихватила је да се уда за мене. Она ће бити млада, а ја старожења, тако ме с правом назвала. Венчали смо се 25. маја, на Дан младости, у Грчкој на Санторинију - рекао је музичар својевремено.

BloombergAdria.com

 

- Књигу сам посветио супрузи. Сматрам да жене најбоље инспиришу уметнике, а посебно жена која је поред мене. Она је успела да ме припитоми, као и године које сада имам, све је то утицало да почнем да живим релативно здравије, престао сам да пијем и пушим. Могу слободно рећи да сам себи продужио живот поред жене коју волим - испричао је тада Бора за "Стори" и додао да је Дубравки драже да приватност сачувају за себе.

BloombergAdria.com

 

- Дубравка избегава да се слика, чак сам је веома дуго наговарао и да објавимо њене фотографије у овој књизи. Трудимо се да чувамо нашу приватност - рекао је рокер.

BloombergAdria.com

 

Ипак, јавност је имала прилике да види како Дубравка изгледа. "Уловила" ју је камера емисије "Папарацо лов", а Бора ју је једном приликом довео у емисију "Никад није касно". Како је изгледала у тим приликама, можете видети на фотографијама у оквиру текста.