Извор:Foto: Printskrin/Jutjub/Nikadnijekasno

НЕСРЕЋА МУ ПОРМЕНИЛА ЖИВОТ: Певач прошао кроз пакао

Извор: нпортал

03.10.2023.

16:25

ЕМИСИЈА Никад није касно окупља врхунспе певаче и уметнике, нажалост, многи и њих имају тешке животне ситуације које су у великом утицале да њихове вокалне способности и успех не буде виђен од стране јавности.

Већ девету сезону, емотивне приче ученика шоуа „Никад није касно“, остављају гледаоце у сузама.

Сада је возач аутобуса доброг гласа, Зоран Живановић Рођа испричао своју тешку судбину, док упркос свему не скида осмех са лица.

BloombergAdria.com

 

Његов животни пут није био лак, будући да је са само 18 година био условљен да се што пре ожени, а неколико година после свадбе доживео је тешку саобраћајну несрећу која му је променила живот.

Како је испричао, рано је остао без оба родитеља, а оно што је обележило његову младост била је присилна женидба. Само пар месеци након очеве смрти мајка га је условила и натерала да оснује породицу.

BloombergAdria.com

 

– Нисам био ни пунолетан, нисам војску служио а она ми је рекла „Још боље, само се ти ожени да не будем сама“. „Боље се жени, наћи ћеш ме мртву“, то су биле мајчине речи. И ето, десило се, имао сам 18, 5, а она 15,5 година. После свега што сам већ доживео то ми је било страшно – каже такмичар "Никад није касно", и додаје да са 18 година није ни био свестан брака и свих обавеза који он носи.

На жалост, супруга и он нису имали срећу да добију децу, а касније је његов живот обележила и тешка саобраћајна несрећа у којој је изгубио најдражег члана своје породице.

Курир.рс/Гранд

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".