Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/sofijamilo

ХИЉАДЕ ЕВРА ЗА САТ: Преварена Софија Милошевић

Извор: нпортал

04.10.2023.

16:30

НЕПОЗНАТА ДЕВОЈКА успела је да током лета превари много познати личности и богаташе. На лепу реч и уверавање због луксузних сатова многи су јој дали паре на руке и горко се покајали.

Манекенка и супруга Луке Јовића, Софија Милошевић, нашла се на мети преваранткиње у Црној Гори која је успела да је ојади за повећу своту новца.

Позната старлета опљачкала је неколико јавних личности у Црној Гори, а луксузан хотел у Тивту био је њена база и служио је као оправдање да води живот на "високој нози".

BloombergAdria.com

 

Процењује се да је током лета ова криминална група, предвођена млађом женском особом, преварила више десетина људи, међу којима је и манекенка Софија Милошевић, коју је ојадила за повећу своту новца.

- У питању је девојка која ради као "персонал шопер", успела је да превари много људи, између осталих и Софију. Није у питању цифра од 200.000 евра, много је мања - каже извор.

Подсетимо, осумњичена је "продавала" причу да долази из угледне породице, као и да се бави трговином луксузних часовника.

BloombergAdria.com

 

- Девојка је била смештена у луксузном хотелу у Тивту. Представљала се како долази из угледне породице и живи у Лондону где има пријатеље који се баве трговином скупих сатова али и да повољно пребацују велику количину новца у иностранство. Тако је неколицину наших познатих личности "навукла" да јој поверују и преко ње наруче лимитиране сатове - рекао је извор и додао:

- Једна наша истакнута јавна личност јој је на руке дала близу 200.000 евра како би јој набавила сат ког нема на тржишту. Десетак дана након поруџбине, девојка је искључила телефон и престала да јој се јавља. Али то није све, након краћег времена на адресу те познате личности упућене су и претње да уколико превару пријави полицији угрозиће своју породицу - закључио је причу извор за домаће медије.

Информер/Пинк.рс

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".