Извор:Фото: АТА имагес

Сораја први пут показала своју баку - сви у шоку, исте су!

Извор: Нпортал

17.11.2021.

10:51

НАЈПОЗНАТИЈА старлета Сораја Сара Вучелић свој приватни живот крије као змија ноге. Годинама уназад медијима сервира само оно што она жели, а њен живот и породица и даље су енигма.

Скоро никада нисмо имали прилику да видимо неког из Сорајине породице, али сада први пут је показала своју баку Невену Станковић.

Подсетимо, Сорајина бурна прошлост све интригира, многи се питају одакле толико новца презгодној старлети и чиме се она бави, када има новца за бахаћење и куповину скупоцених крпица и ципела. Међутим, мало ко зна да Сораја има развијен бизнис у Црној Гори и да поседује на своје име мотел који издаје, с тога, сасвим је јасно да ова атрактивна старлета има сасвим довољно за свој лагодан живот. 

Како данас прославља 35. рођендан, честитке Вучелићевој пристижу са свих страна, а портал Република.рс дошао је до ексклузивних кадрова са луксузне прославе која је старлету коштала чак 300.000 евра. 

Међу честиткама, нашла се и једна посебна, коју су сви приметили, на коју је Сораја чак и одговорила, а ради се о њеној баки Невени. Сораји је бака честитала рођендан у коментару испод видео снимка вожње хеликоптером, на шта је старлета одговорила дирљивим речима.

- Анђеле бабин, срећан ти рођендан, да ми и даље будеш срећна, лепа, богата и здрава, волим те- написала је Сорајина бака Невена. 

- Волим те - одговорила је Сораја. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".