Извор:ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / bet_men_007_

АСМИН СЕ ОДРЕКАО ЋЕРКЕ: Не жели ништа од Анели!

Извор: нпортал

07.10.2023.

19:53

АСМИН ЈЕ толико решио да освоји Станију да ће се чак и ћерке одрећи!

Станија Добројевић, нашла се у центру скандала кад је учесница "Елите"Анели Ахмић у јавност изнела да јој је бивша задругарка преотела супруга Асмина Дурџића.

BloombergAdria.com

 

Станија је синоћ ушла у "Елиту" и коначно се суочила са Анели. Њих све су поразговарале о Асмину, а сада се он огласио:

- Испратио сам све, мислим да то Станији није требало на тај начин и била је јако културна. Могла је и скроз другачије да јој каже неке ствари, а то није урадила. Анели је била доминантнија, Станија није била спремна. Станија не треба да се бори за мене, она ту није крива, она је само хтела да чује од ње истину, могла је боље да је испита.

BloombergAdria.com

 

- Нисмо се Станија и ја данас чули, јер ју је то мало психички пореметило и нећу да јој сметам, ја нисам напоран тип. Ја Станију стварно искрено волим и мислим да и она мене воли, само што некада нешто иде теже, нешто лакше, Анели уопште не желим да видим, нити да причам са њом. Она је знала за моје бивше и њих је имала обичај да качи на мрежама, ја сам због тога лагао Станију, да бих је заштитио од тих ствари и да је Анели не би качила по мрежама. Дописивао сам се са Анели док сам био са Станијом, али не у љубавном смислу и то сам радио да бих купио мир са Станијом. Са Анели се не бих помирио, све и да је последња жена на свету - причао је Асмин, па проговорио о детету које има са њом.

- Ја сам ослобођен од тог суђења комплетно. То за дете могу све преко мог адвоката да заврше, везано за алиментацију, само ћу да шаљем алиментацију колико суд одреди, а не као до сада, а дете кад порасте може увек да ме посети и види зашто немамо контакт. Ја сада желим јавно да се одрекнем свега што има везе са Анели и њеном породицом и целе ситуације, не желим никакав контак са њима. Можда ће сада грубо звучати, дете кад порасте има код мене отворена врата и сигурно ће то све разумети - рекао је Асмин.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".