Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Bilo jednom u Hrvatskoj

У ДОБРОМ СТАЊУ: Кевин Спејс виђен 48х након срчаног удара!

Извор: нпортал

07.10.2023.

22:02

КЕВИН СПЕЈС(64) пре свега пар дана доживео је срчани удар како наводе страни медији.

Кевин Спејс је први пут виђен откако је хитно пребачен у болницу у Узбекистану након што је доживео утрнулост руке и страх од срчаног удара.

Звезда „Америчке лепоте” изгледала је опуштено када је изашао из Освалда, приватног клуба чланова у Мејферу, у западном Лондону, у четвртак увече - само 48 сати након страха, известио је Сан.

BloombergAdria.com

 

Спејси (64) је био насмејан док је излазио са места у спортском сакоу преко белог кардигана и бејзбол капом на којој је био насмејан слоган „Оут Оф Оффице“, фотографије које је објавио оутлет.

Бивша звезда "Куће од карата" жељно тражи нове улоге откако је раније овог лета у Лондону ослобођена оптужби за сексуални напад.

Спејси је прошао магнетну резонанцу након инцидента у понедељак, који се догодио током 15. Међународног филмског фестивала у Ташкенту, али су му лекари дали све јасно, објавио је у среду Сун.

Спејси се вратио на фестивал и појавио се на бини те вечери, рекавши публици да је његово здравље „нормално“.

„То ме је натерало да одвојим тренутак и размислим о томе колико је живот крхак – за све нас“, рекао је оскаровац публици, објашњавајући да је желео да се отресе обамрлости, али му је његова група саветовала да се прегледа.

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".