Извор:Фото: Профимедиа

Помрачење Сунца и Млад Месец - чувајте се СНАЖНИХ ЕМОЦИЈА

Извор: Нпортал

08.10.2023.

14:33

ПРСТЕНАСТО помрачење Сунца настаје кад је Месец најдаље од Земље па се, и приликом помрачења, види Сунчев круг - "прстен ватре".

Млад Месец и помрачење Сунца у Ваги следи 14. октобра. Наредни период је специфичан за људе који раде на себи, одличан је за избацивање негативних емоција кроз вежбе дисања, за психотерапију и разговор са психологом који ће нас ослободити лоших мисли и проширити наше капацитете. Помрачење Сунца у Ваги нас учи да без обзира на животне околности ми останемо добро сами са собом, да освестимо ту унутрашњу стабилност кроз рад на себи и духовни раст, а у комбинацији са младим Месецом све ово шаље јаке поруке сваком хороскопском знаку.

BloombergAdria.com

Ован

Током младог месеца у Ваги, Ован би могао да осети јасноћу у својим жељама и односима. Свака рањивост која исплива на површину може деловати као прилика за раст и повезивање са романтичним партнером.

Бик 

Октобарски млад Месец би могао да истакне неке обрасце понашања који нису типични за Бика. Ово је сјајно време да се фокусирате на здравље и да негујете устаљене рутине понашања и вежбања које ће вас одржати у балансу.

Близанци 

Сада је савршена прилика да Близанци дају предност љубави и бризи о себи. У ствари, Близанци би требало да пронађу начине да уложе време у своје страсти или опуштање како би постигли бољу равнотежу.

Рак

Током овог младог Месеца, Рак би требало да пронађе начине да се поново повеже са коренима и држи се постављених граница. Ово ће осигурати да савршено функционишу са избалансираног места које одговара њиховом исцељењу.

Лав

Током ове фазе Месеца, Лав ће имати користи од јасне и и искрене комуникације са другима. Поред тога, ово би могло помоћи Лаву да се ослободи прошлости и заузме равномеран приступ будућности.

BloombergAdria.com

Девица

За Девице је сјајно време да размисле о стварима срца и да се ускладе са својим осец́ањем прихватања себе. Ово је право време за прихватање својих специфичности, али и примања других људи у своју ауру. Будите спремни да се поздравите са прошлошћу.

Вага 

Ваге ће вероватно схватити колико су далеко стигли на свом путовању. Ово је сјајно време за саморефлексију и самозахвалност. Будите срећни и захвални.

Шкорпија

Самоћа ће служити Шкорпији током октобарског младог Месеца. Шкорпија у овом тренутку не би требало да занемарује своју интуицију или духовни раст. У ствари, то је одличан период за давање приоритета позитивним променама и манифестовање јасноц́е.

Стрелац 

Током октобарског младог Месеца, "заједница" је кључна реч за Стрелца. Добро ће им послужити да се више ангажују и повежу са другима, а не да уживају у самоц́и као Шкорпија.

Јарац 

Овај млад Месец је цео у вези са равнотежом за Јарчеве. Познати по одличној радној етици, Јарац се може занети професионалним подухватима и због тога често занемарити лични живот. Ипак, овај период ће их подсетити на важност одмора.

BloombergAdria.com

Водолија

Ово је важна фаза за Водолије која их упућује да траже нове могућности које ће унапредити њихов раст и лечење. Водолија би могла да размотри различите перспективе и да више прихвати личне грешке или било какве промене у својим плановима.

Рибе 

Рибе би могле да размисле о томе да оставе прошлост, укључујући и лажну наду, током овог времена. Иако би могло бити болно разбити веру коју су имали у нешто што им много значи, Рибе ц́е кренути ка бољим стварима када одлуче да себе најзад ставе на прво место.