Извор:Фото: Друштвене мреже

ОДБИЈА ДА ПРИХВАТИ: Опраштање од убијеног радника обезбеђења

Извор: Нпортал

09.10.2023.

11:49

Радник обезбеђења Стеван С. (36) подлегао је повредама јуче у Ургентном центру после рањавања испред једног ноћног клуба у Обреновцу, а пријатељи и породица опрашрају се од њега потресним порукама.

- Био си прави пример чојства и јунаштва.У миру почивај брате - написано је у објави на Фејсбуку уз Стеванову фотографију.

Испод објаве потресни коментари су се само низали.

- Одбијам да схватим,одбијам да прихватим,одбијам да разумем да више ниси међу нама,нека ти је лака земља и почивај у миру Мали мој - пише у једном од многих коменрата:

- Не могу да верујем! Зар он, пример доброте цовек... Не могу да дођем себи... Људина, много добар дечко, страшно... Нек му је лака црна земља!

BloombergAdria.com

 

Наиме, Стевана су нападачи упуцали када се свађа из локала у ком су били наставила и испред угоститељског објекта. Након туче у којој је учествовало више особа, пуцано је у правцу Стевана С. и погођен је са пет метака.

Све се догодило у суботу око 1 и 10 ујутру када је Стеван погођен у стомак, кук и ноге. Он је у недељу подлегао повредама.

Полиција је ухапсила двојицу мушкараца осумњичених за учешће у убиству, Д.Г. (21), потом и В.П. (23), обојицу из Обреновца, а за двојицом се још трага.

BloombergAdria.com

 

Стеван С. био је познат под надимком Јапанац.

Како се може видети са његових слика са друштвених мрежа, био је бајкер, волео је моторе и брзину, бавио се и роњењем.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".