Извор:Фото: М. Лабудовић/Јутјуб принтскрин/Grand Comedy

ЖАО МИ ЈЕ ЗБОГ ЊЕ: Љиљанина ћерка проживљава мајчину судбину

Извор: Нпортал

09.10.2023.

17:10

ГЛУМИЦА Љиљана Јакшић остварила је свој сан о мајчинству у 52. години живота, када је на свет донела ћерку Дарију.

Иако јој је ћерка разлог за живот, у једној емисији први пут је открила да је душа боли што ће девојчица доживети њену судбину.

Флумица је први пут открила да је као дете одрастала у дисфункционалној породици, те да је развод родитеља за њу био изузетно трауматичан. Једино што јој је уливало снагу, била је мајчина топлина, иста она коју данас несебично пружа Дарији.

BloombergAdria.com

Ћерка Љиљане Јакшић била је њена највећа жеља и њена највећа борба. Глумица је наиме у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" открила да је са процесом вештачке оплодње почела прилично касно, у 48. години, а да је у 52. благослов стигао у виду Дарије.

О вези у којој је била пре него што је сазнала да је у другом стању говорила је у светлу своје девојчице. Ћерка Љиљане Јакшић доживеће њену судбину, одрашће у дисфункционалној породици, односно без оца, али ће се њена мајка постарати да јој све надокнади и истовремено буде и отац и мајка. Ипак, глумица не крије те отворено истиче:

- Жао ми је што ће Дарија одрасти без оца - истакла је она, али није крила да ће дати све од себе, да јој упркос томе ништа не недостаје.

(Сторy)