Извор:Фото: АТА имагес, Профимедиа

ГОГА БЕСНА: Прија пуни 5. Арену - њој ОТКАЗАЛИ концерт у ХР

Извор: Нпортал

13.10.2023.

09:12

КАКО су пренели загребачки медији, Гога Секулић је требало да одржи наступ 14. октобра, али су организатори само два дана пред заказано гостовање на свом Инстаграм профилу објавили обавештење о отказивању.

Полемике у вези са наступима српских народњака у Хрватској вечита су тема, упркос томе што Александра Пријовић пуни 5 загребачких Арена, а још једна у низу ничим изазваних "забрана" концерата фолк извођача стигла је у Бенковац где су организатори отказали концерт Гоге Секулић.

BloombergAdria.com

Како преноси загребачки Вечерњи лист, наступ је требало да се одржи 14. октобра, али су организатори само два дана пред заказано гостовање на свом Инстаграм профилу објавили обавештење о отказивању.

- На велику жалост нас као организатора и великог броја заинтересоване публике, упркос попуњености капацитета данима пре, обавештавамо Вас како смо приморани да откажемо концерт Гоге Секулић заказан за 14. октобар. Уважавајући ставове и мишљења дела становника града Бенковца, те због неслагања с нашим избором извођача, морали смо донети ову тешку одлуку. Захваљујемо на разумевању, а ми настављамо даље с нашим зимским програмом забаве. Више информација ускоро! - написали су организатори, а преноси овај хрватски дневник.

BloombergAdria.com

Организатори су додали и да сви који су већ купили карте могу да их и врате. Након тога, на Инстаграму се огласила и сама певачица у коментарима објаве, који су потом уклоњени.

- Ова одлука је мене и моје сараднике јако растужила! Посебно што годинама уназад наступам у Хрватској где сам увек добро дошла и где волим доћи и где ћу увек ићи. Као што су у Србији хрватски извођачи добро дочекани увек, баш зато град Бенковац да би напредовао мора нажалост надјачати догађаје за будућност наше деце, а не враћати се уназад и стварати неугодне ситуације. Много пријатеља имам у Хрватској које волим и поштујем, а посебно своју публику - поручила је Гога.