Извор:Фото: Д. Мишић, Јутјуб принтскрин/Xtream Codes Balkan

ОДЛИЧНЕ СУ У КРЕВЕТУ: Чолић био интиман са ОБЕ колегинице

Извор: Нпортал

13.10.2023.

10:50

ГРУПА “Моби Дик“ харала је сценом деведесетих година, а да је међу члановима било нешто више од пословне сарадње признао је фронтмен Срђан Чолић.

Наиме, фанови су се и те како разочарали када је испливала вест да се популарни "Моби Дик" угасио. Ипак да је међу члановима било нешто више од пословне сарадње признао је фронтман Срђан Чолић.

BloombergAdria.com

Он тврди да је био у вези са обе певачице: Аном Станић, а потом и Александром Перовић, која је касније наследила Ану.

BloombergAdria.com

- Био сам у вези са Аном и са Александром и ово је први пут да то јавно кажем. Били смо момак и девојка и то смо крили и правили се блесави. То је било озбиљно, јер сам волео и једну и другу, а данас обожавам своју жену, која је мајка моје дивне деце.

BloombergAdria.com

- Биле су одличне у кревету, зависи с које стране гледаш. За мањи кревет више ми је одговарала Ана, а за већи Александра. Последња ствар у животу коју бих желео је да увредим неку своју бившу девојку. С њима сам завршио, али тада нам је било врло лепо. Поносан сам на њих, јер имају породице - рекао је Срђан пре неколико година за Курир.

BloombergAdria.com

Оно што је дуго интригирало јавност, а све до данас остало је неразјашњено, јесу експлицитне сцене из спота за песму "Љубоморан", за које се спекулисало да су врло "реалне". Наиме, причало се да су Срђан и Александра за потребе снимања спота заиста водили љубав пред камерама, међутим, ови наводи никада нису потврђени.