Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/Мој_Бео_град

НЕСВАКИДАШЊИ СНИМАК: Веридба код Победника

Извор: Нпортал

13.10.2023.

11:57

ОДЛУЧИТИ се на корак да са неким проведете цео живот није мала ствар. На друштвеним мрежама често круже снимци веридби, макар оних који одлуче да тај свој потез поделе са широм публиком.

Синоћ се управо једна десила на Калемегдану, код споменика Победнику. И била је спектакуларна!

"Ако хоћете објавите нешто лепо. Просидба на Калишу. Волела бих да снимак дође до тог срећног пара", наводи се на Инстаграм страници мој_бео_град уз приложени снимак.

Како се види на снимку, присутно је било више људи, док једна особа држи упаљену бакљу. Цео тај плато био је обојен у љубичасто због боје бакље. Одмах до споменика, на огради је окачено платно, а поред је пар који је одлучио да свој живот проведе под истим кровом.

Мишљења подељена
"Овакви тренуци заслужују интиму"

Међутим, мишљења људи на друштвеним мрежама су подељена, али већина сматра да овакви тренуци заслужују интиму, а не бакље и толику јавност.

- Ово лепо? Хит ми је ово приватизовање јавне површине са све бакљадом! Просидба је нешто интимно, лепо, а не циркус - један је од коментара.

"Радујте се мало туђој срећи"
Било је и оних који су саветовали другима да би требало мало више да се радују туђој срећи.

- Колико су несрећни и завидни људи у коментарима... Радујте се мало туђој срећи, неће вам пасти круна са главе...- гласи коментар.

Шта ви мислите? Да ли је ово прикладно, овако јавно запросити девојку, или тај тренутак захтева интиму двоје заљубљених? Пишите нам у коментарима.