Извор:Фото: Профимедиа

ПАРЕ ЋЕ "ПАДАТИ СА НЕБА"4 знака чека добитак крајем октобра

Извор: Нпортал

13.10.2023.

17:48

ПРОВЕРИТЕ да ли сте међу овим срећницима.

Астролошка ситуација у октобру биће изразито променљива и не баш најбоља за рад и финансијске активности, али особе рођене у доле описаним знаковима Зодијака имаће мало више прилика за богаћење него остали.

Лав

Представници овог знака имаће много среће у октобру, али само под условом да трезвено процене шта се дешава. Куповина, инвестиције – свему треба приступити крајње опрезно, пише Задовољна.рс.

BloombergAdria.com

Пре него што уђете у неке сарадње и пројекте, требало би пажљиво да извагате све ризике. Срећа ће бити хировита, али звезде ће Лавовима пружити доста профитабилних прилика.

Астролози саветују да одлучите које су ваше жеље и одредите јасан износ који ће покрити њихово испуњење.

Девица

Девице ће успети да остваре многе снове па тако и оне пословне природе. Да бисте то урадили, само треба да будете стрпљиви и побољшате своје вештине.

Управо ће висок ниво стручности и професионалности постати главни разлог успеха. У овом раздобљу ћете моћи да уз мало труда зарадите новац и уштедите га. Астролози саветују да пронађете мудру намену за своје финансије: исплативо их уложите, купите нешто вредно и потребно или уштедите.

Шкорпија

Шкорпије ће овог октобра бити успешне у било којој трансакцији, било да се ради о продаји куће или куповини аутомобила.

BloombergAdria.com

Ако су такве инвестиције дуго планиране, али није било довољно средстава, звезде ће Шкорпијама пружити прилику да испуне свој сан.

Што се тиче каријере, мораће више да раде: оне Шкорпије које вредно приону на посао сигурно ће моћи да зараде. Напоран рад ће дати резултате. Шесто чуло ће вам сугерисати решење у изазовним финансијским, пословним и свакодневним ситуацијама.

Стрелац

Постоје многи разлози за веровање да ће се у октобру ваш рад и посао променити, а велика је вероватноћа да ће промене бити позитивне природе.

BloombergAdria.com

Биће више слободе у раду, а биће и могућности за провођење нових идеја које су у последње време биле спутане под притиском спољашњих околности. Најважније је не стварати себи препреке, одбацујући сумње. Захваљујући храбрим одлукама и далековидим плановима, приходи Стрелца могу да се неочекивано повећају, а трошкови смање.

(Крстарица)