Извор:Фото: Танјуг/АП, М. Вукадиновић

НЕ ПОСТОЈИ ЛУКСУЗ: Завирите у собу Нолетове деце

Извор: Нпортал

14.10.2023.

10:48

Млади брачни пар је веома посвећен својој деци.

Поред свакодневних обавеза које има преко главе, најбољи тенисер света Новак Ђоковић труди се да сваки слободни тренутак проведе са својом децом. Он и његова супруга, Јелена, дају све од себе да Стефана и Тару изведу на прави пут.

Млади брачни пар је веома посвећен својој деци, едукација и учење је на првом месту, па је и у складу томе тако опремљена дечија соба.

BloombergAdria.com

Јелена је неколико пута на Инстаграму објављивала фотографије и снимке из стана, па смо на тренутке могли да завиримо у собу малишана.

Претераног луксуза нема, у стану се налази једна мања библиотека а поред играчкица, ту су и разне забавне књиге као и енциклопедије које су важан део Тариног и Стефановог одрастања.

- Моја деца су прва генерација деце која никада није добила батине. Ја сам их добијала од својих родитеља, моја мајка пре мене, отац, моји баба и деда, Новакови такође. Стефан и Тара су прва генерација и верујем да ће то што не одговарамо на грешке и погрешно тумачење емоција насиљем заиста променити свет. Сматрам да је то један велики квантни скок у мењању историје и будућности - рекла је Јелена једном приликом на панелу „Будућност је сад“.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".