Извор:Фото: Тикток принтскрин/putosranje

БИО ЈЕ СВУДА ПО СВЕТУ - Ево зашто му је Србија најдража!

Извор: Нпортал

17.11.2021.

21:54

РЕДАКЦИЈА Нпортала ступила је у контакт са тренутно најпопуларнијим туристичким водичем у Србији, који нам је дао веома интересантан, узбудљив и експлицитан интервју.

Млади Ужичанин, Филип "Чиле" Гачић поделио је са нама неке од својих утисака и искустава. Његову каријеру обележила су путовања по егзотичним дестинацијама африке, централне америке и источне европе. Наравно, он не би био оно што јесте да није било духовитих видео клипова у којима је овај талентовани младић и аутор канала "Путосрање" извештавао са ових локација. 

♬ original sound - putosranje

Како си се одлучио да се бавиш послом којим се бавиш?

- Нисам хтео да будем клошар да седим у канцеларији, него да имам слободу да идем где хоћу кад год хоћу. 

Где би волео да живиш, од свих места на којима си био?

- У Србији, то је једино место на планети где сам могао живети и где ћу живети. 

♬ original sound - putosranje

Да ли си се некада уплашио за свој живот?

- Нисам, зато што имам м*да до пода! Већина људи би се ментално пореметила, али ја сам Чиле. Било је моментата кад ми је глава висила о концу. 

Да ли си некад имао узора у свом послу?

- Не, велики је грех да имаш узоре и нико не би требало да их има, сви смо уникатни и највећи грех је да прикриваш оно што си ти. Буди најбоља верзија себе, а не добра копија другога!

Као аутор клипова на друштвеним мрежама, како видиш њихову улогу у свакодневном животу?

- То је наша свакодневица, друштвене мреже могу се искористити на разне начине, неки пропагирају поремећене ствари несвесно, али сматрам да су друштвене мреже најбоље средство маркетинга. 

♬ original sound - putosranje

Да ли ти се нека анегдота са твојих путовања урезала у памћење?

- У Кенији сам завршио 50 грама вутре за 9 долара. Имао сам тамо неке контакте, питао сам једног мог лика да ли може да се заврши нешто унапред и бата је донео ранац. Замолио ме је да ја носим ранац, што је мене фрапирало, када сам дошао у собу видео сам три "прангије". Ја сам мислио да је донео три пакетића, а донео је педесетак грама... Када сам после отишао на сафари бацио сам један од пакета у ватру да се пасивно надувам. 

Шта би поручио млађим нараштајима?

- Немој да се зај**авате, стисните м*да! Немојте да гледате никога па ни мене коа идола, немојте да се комплексирате и да покушавате да будете као неко други. Ако вас неко осуди, боле вас к**ац, научите да вас боли ку**ц. Кључна ствар је око ку**а и м*да, м*да треба да буду велика а к**ac да боли. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Путосрање #ТикТок #путовање #вирал #Филип Гачић