Извор:Фото: Профимедиа, АТА имагес, Инстаграм принтскрин/tanja_savic_private

ДЕТАЉИ ДЕТИЊСТВА: Дечко Тање Савић преживео велику трагедију

Извор: нпортал

16.10.2023.

08:39

ТАЊА САВИЋ не крије да је срећна крај свог млађег изабраника.

Тања Савић недавно је открила да је њено срце освојио 11 година млађи мушкарац, пилот, Мухамед Муки Бешић. Певачица се од тада не одваја од свог изабраника, а недевно је гостовала у једној емисији где је проговорила о односу са Мукијем, али и о тешким ситуацијама из његовог приватног живота.

BloombergAdria.com

 

Након што су медији писали да Тањна мајка не подржава везу ћерке, појавила се и прича да и отац Бешића такође није срећан због његовог избора. Међутим, Савићева је сада изјавила да то није истина и да је Муки нажалост још као мали доживео велику трагедију, када је са 12 година остао без оца.

- Писало се да од мог партнера отац не одобрава нашу везу. Међутим, њему је отац преминуо кад је он имао 12 година. То му је донело ту борбеност и све оно што је данас. - рекла је певачица.

Подсетимо, Муки је родом из Бијељине, а живео је у Немачкој и Белгији, док сада живи и ради у Америци. Иако је њихова веза откривена још почетком године, певачица ју је тек пре неколико дана потврдила. Огласила се на мрежама и заједничким фотографијама показала колико је срећна.

- Јесте ли икад застали и помислили: „Вау, за ово сам се молила, а сада је ту и дешава ми се“ – навела је Тања на Инстаграму.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".