Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/alesto

АЦА УЗЕО НЕПЛАЋЕНО: Коментатор прелази у приватан бизнис

Извор: нпортал

17.10.2023.

07:42

АЦУ ИНФОРМАЦИЈУ већ сви увелико јако добро знају као заштитни знак свих спортских преноса. Како није коментарисао утакмицу фудбалеске репрезентације сви су се забринули због чега је до тога дошло.

Спортски коментатор Александар Стојановић, познатији као Аца Информација, већ неко време не ради на РТС-у, а сада је откривено шта је у питању и због чега је водитељ узео неплаћено до маја 2024. године, како су иначе навели из РТС-а.

BloombergAdria.com

 

Наиме, Аца Информација узео је неплаћено и отишао са РТС-а, јер у будућности планира да се бави приватним бизнисом који има, али пробаће да се бави и менаџерингом и продајом фудбалера".

Као што је познато љубитељима спорта, Аца је редовни коментатор у преносима утакмица у којима игра репрезентација Србије, а како пре два дана није преносио утакмицу Србија - Мађарска многи су се запитали шта се дешава са њим.

Стојановића није одговарао на позиве и поруке, а РТС је саопштио да је Аца од августа месеца узео неплаћено.

- На лични захтев, одобрено му је неплаћено одсуство у трајању од 10 месеци. Од августа 2023. године до маја 2024. Дакле, до пред Европско првенство у фудбалу - рекла је Душка Вучинић.

(Блиц)

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".