Извор:Фото: Депозитфото

НАЈГОРИ МУЖЕВИ: Клоните се ова три хороскопска знака

Извор: Нпортал

18.11.2021.

13:19

РАЗМИШЉАТЕ о браку? Ево на шта треба да обратите пажњу ако се одлучите на такав корак. Најгори мужеви у хороскопу имају мане које не може свака жена да испрати.

Рак

Мушкарац Рак је на неки начин преосетљив. Тражи топлину дома, љубав, сигурност. Са друге стране готово ниша не даје заузврат. Углавном зна да буде лењ, неорганизован и поприлично љубоморан. Од жене очекује баш све! Да буде савршена домаћица, љубавница и куварица.

Када је потребно да се покаже мушка снага и одлучност - њега нигде нема. Зато кажу да су Ракови "слаби мушкарци". Све битне и стресне, као и велике моменте, препуштају женама, али ако нешто крене по злу тада им пребацују, гунђају... Када је све по плану нема похвале. Једноставно то се код њих подразумева. Поприлично тешки и слаби мужеви.

BloombergAdria.com

 

Јарац

Мушкарац Јарац је озбиљан и одговоран и вредан. Одличан животни сапутник. Мушкарац на кога жена УВЕК може да се ослони. Даје све за дом и породицу и она му је на првом месту. Међутим, оно што је велика мана овог знака је његова емотивна и животна хладноћа!

"Одличан муж, савршен партнер, али хладан..."

Због те хладноће жена има утисак као да је са војником у браку. Нема емпатије, разумевања и саосећајности. Поприлично зна да буде шкрт када је новац у питању. Није љубоморан, али до те мере да се партнерка понекад запита; да ли он мене уоште и воли?

Вага

Највећи заводник хороскопа. Прави донжуан. Са њим брак јесте лаган, проточан и пун љубави, али и секса.. Али, са друге стране он себе даје на 100 различитих места. Поготово када се жене у питању. Овог мушкарца је јако тешко везати уз себе.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Он воли живот, провод, кафане и жене. Велики је шармер и љубавник и тога је свестан. Свака његова комуникација је у неку руку флерт. Воли жене и свестан је да и оне њега воле.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".