Извор:Фото: АТА имагес

5 ГОДИНА МЛАЂА: Ово је Ања - рођена сестра Виктора Савића

Извор: Нпортал

19.10.2023.

13:55

ЗАХВАЉУЈУЋИ друштвеним мрежама можемо да видимо како изгледа жена коју Виктор Савић напросто обожава.

Наш познати глумац Виктор Савић од ране младости је постао лице које изазива пажњу, не само због глумачког талента, већ и због интересантног приватног живота. 

Повезивали су га са бројним колегиницама, глумицама, а он о приватном животу често није желео да говори. Ипак, неке од ствари могли смо да видимо захваљујући друштвеним мрежама.

BloombergAdria.com

На Инстаграму једном приликом осванула је породична фотографија Виктора и његове пет година млађе сестре са њеним сином. Њих троје су загрљени, са великим осмехом на лицу позирали испред камере телефона и тада су сви приметили да Виктор и његова сестра и те како личе.

Онда су се многи запитали и ко је он и чиме се бави. Ања Савић се не бави јавним послом и за разлику од глумца, који је медијски врло експониран, живи мирним породичним животом.

У дугогодишњем је складном браку са фитнес тренером и гостујућим професором на Факултету за спорт и физичко васпитање Марком Мажаром и има два сина Михајла и Лазара.

BloombergAdria.com

Ања је веома лепа и атрактивна, па не изненађује што често добија бројне комплименте на рачун свог изгледа.

Виктор и Ања су одрасли на Бановом Брду, где и сада живе и врло су везани једно за друго. У њиховој породици се подразумева да се празници проводе у кругу породице, а Михајло и Лазар с нестрпљењем исчекују сваки нови долазак ујака.

Виктор их често узме, поведе у шетњу, а неретко заврше на Кошутњаку, бавећи се спортом, трчећи, играјући се, а током зиме им је омиљена активност санкање и скијање.

BloombergAdria.com

Виктор и Ања су веома блиски, међу њима нема тајни, а своје несташлуке и догодовштине из детињства често препричавају својим пријатељима.

У разговору за медије глумац се својеврмено нашалио да су му главу и делове тела ушивали сигурно десет, можда чак и петнаест пута, али да су те ране више "болеле" његове родитеље него њега.