Извор:Фото: Катарина Михајловић, Јутјуб принтскрин/Otvorena Vrata

Овај чувени глумац је ОДБИО улогу Војина из Отворених врата

Извор: Нпортал

20.10.2023.

09:56

СЕРИЈА "Отворена врата" чије су прве две сезоне емитоване 1994. и 1995, а трећа и четврта 2013. и 2014. године, рачуна се као једна од најгледанијих на нашим просторима.

Већ сада легендарни глумачки састав, Весна Тривалић као Катарина Анђелић Цакана, Милан Гутовић као Драгослав Јаковљевић (Катаринин муж), Богдан Диклић као Светислав Бата Анђелић (Катаринин брат), Никола Ђуричко као Војкан Јаковљевић (син Драгослава и Катарине), Бојана Маљевић као Ана Анђелић (Батина ћерка) и Софија Јовић као Милица Јаковљевић (Војканова рођена сестра) годинама су засмејавали телевизијску публику.

BloombergAdria.com

Серија "Отворена врата" чије су прве две сезоне емитоване 1994. и 1995, а трећа и четврта 2013. и 2014. године, рачуна се као једна од најгледанијих на нашим просторима.

BloombergAdria.com

Оно, што се мање зна јесте да је лик трапавог, а доброћудног Воје требало да одигра Војин Ћетковић. С обзиром на то да је тад био на почетку каријере, сматрао је да нема довољно искуства за ту улогу, па ју је и одбио.

BloombergAdria.com

Уместо њега упао је Никола Ђуричко, који је овом улогом побрао симпатије многих гледалаца, па га и данас многи везују за лик Војкана Јаковљевића.