Извор:Фото: АТА имагес

ОГЛАСИЛИ СЕ НАДЛЕЖНИ: Миле заузео исцртано паркинг место

Извор: Нпортал

20.10.2023.

16:17

МИЛЕ Китић је на мети критика због паркинг места које је заузео.

На Инстаграм страници је објављена фотографија испред певачеве куће на Лекином брду како је заузео исцртано паркинг место. 

Иако има наводно гаражу, певач је поставио рампе. 

Екипа "Ало" новина је ступила у контакт са комуналном службом из општине у којој живи фолкер:

- Пријава је стигла путем нашег сајта, тј. службеног мејла комуналне инспекције - потврдио је за Ало! руководилац комуналне инспекције. 

- Добили смо пријаву да су постављене две запреке на два паркинг места. Немамо потврду да је то било ко извршио, осим фотографије која је стигла на наш службени мејл - рекли су из одељења за комуналну инспекцију и открили да ће се контрола свакако извршити:

- У поступку ванредног инспекцијског надзора инспектор ће извршити контролу и утврдити лице које је одговорно за то, ко год то био, да се запреке уклоне ако немају дозволу - рекао је руководилац који нам је открио шта чека певача ако се испостави да нема дозволу:

- Ако се потврди да за то нема дозволу, водиће се поступак за уклањање - изјавио је руководилац одељења за комуналну инспекцију општине Вождовац, Ненад Митровић. 
Ми смо покушали да ступимо у контакт са Милетом, као и његовом супругом Мартом, али се они до објављивања овог текста нису јављали на наше позиве.