Извор:Foto: Printskrin/Jutjub/redtv

НА ДАН СВАДБЕ СЕ ДВОУМИЛА: Мина не престаје да блати Аниту

Извор: нпортал

21.10.2023.

15:12

МИНА ВРБАШСКИ истиче да је све што износи у јавност ради искључиво из љубави према Маторој.

Мина Врбашки од кад се вратила у Србију не престаје да коментарише садашње учеснике ријалитија.

BloombergAdria.com

 

Тако је овог пута жестоко ударила на Јовану и Аниту Томић. Наиме, она је изнела у јавност све доказе да је преко порука Анита била неверна и дописивала се са другом девојком.

- Можда сам претерала што сам себи дала за право да изнесем било шта. Међутим, ја сам неко ко воли Матору. Да сам то знала пре него што је Јована ушла у ријалити, ја бих то њој рекла. Нисам веровала да Анита неке ствари може да уради. Матора ће бити целог живота несрећна, јер има срце да се свакоме отвори... Буде прави мушкарац, џек, Анита је све добила: свадбу, Занзибар... И онда Анита на дан свадбе, пред сам олтар, зове некога и каже: "Ја не могу да се удам за њу". Пише у порукама да се заљубила у другу девојку - истиче шокирано Мина Врбашки и додаје:

- Анита је у позиву рекла да врло добро зна из ког је разлога са Матором, а то су сигурно финансије. Прави огромне грешке. И даље не зна да ли воли жене или мушкарце. Покушава себе да убеди да после Маторе воли жене. Брак ће пући врло брзо. Кад Матора буде видела поруке од те девојке, полудеће. У питању је особа која није позната јавности, чак није ни градска девојка, него неко ко мене зна - закључује Мина.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".