Извор:Фото: АТА имагес, РТС принтскрин

ВРЕЛЕ И ТЕШКЕ СЦЕНЕ: Милан Марић наг у серији "Пад"

Извор: Нпортал

22.10.2023.

20:29

ПОЧЕЛО је приказивање серије "Пад" у којој главног лика Ивана глуми познати млади глумац Милан Марић.

Имали смо прилику да и на Националном сервису погледамо прву и другу епизоду серије "Пад" која је снимљена по мотивима из књиге Жарка Лаушевића и која описује несрећан догађај из 1993. године у коме је Лаушевић био главни актер. Марић тумачи управо његов лик. 

Ипак, једна сцена поново је привукла посебну пажњу гледаоцима - и то она у којој је Марић потпуно го у затворском купатилу. С једне стране, тешка сцена у којој главни лик први пут спира са себе крв у затворској купаоници. С друге стране, сцена је "врућа" - глумац Милан Марић је потпуно наг, а то је и више него довољно за, превасходно, његове обожаватељке.

Друштвеним мрежама одмах су почеле да се шире фотографије из овог остварења, а припаднице лепшег пола нису могле да одоле.

BloombergAdria.com

Глумац Милан Марић важи за једног од најпожељнијих нежења, а својим како изгледом тако и глумачким умећем последњих година одушевљава публику.

BloombergAdria.com

Серија "Пад"

Серија "Пад" урађена је по мотивима аутобиографске књиге Жарка Лаушевића "Година прође, дан никад".

BloombergAdria.com

Серија "Пад“ прати живот глумца Ивана Маслаћа од тренутка када он и његов брат стижу до стана свог ујака, недалеко од места на којем се у Подгорици управо десио сукоб са трагичним последицама. Прича се наставља у истражном затвору СПУЖ, где се главни јунак сусреће са галеријом живописних ликова - од ситних лопова, криминалца и убица, па до политичких затвореника.