Извор:Фото: АТА имагес

ЛУКСУЗАН СТАН: Кија у Алањи има базен, сауну, теретану...

Извор: Нпортал

18.11.2021.

17:33

ПОПУЛАРНА певачица Кија Коцкар недавно је купила двособан стан у Турској, у Алањи, у згради која је опремљена попут хотела са пет звездица. Зграда у којој је купила стан има свој базен, сауну, простор за масаже, теретану, ресторан, дечије играонице...

Кијин стан је на истом спату као и ресторан у згради, који се налази поред малог базена који није за купање, већ служи као декорација простора. Ресторан је издигнут од земље и има терасу, па је поглед прилично раскошан и простире се на море и прелепу природу.

Наравно, у дворишту зграде налази се базен уз који су поређане лежаљке, који је намењен за станаре зграде, а не сумњамо да ће Кији пријати овај "рај".

BloombergAdria.com

 

Поглед са Кијине терасе пружа се на море и плантаже банана, те је боравак на истој право уживање и одмор за душу.

Луксузна некретнина од мора је аутомобилом удаљена свега четири минута, налази се на дорбој локацији тако да је све што јој је потребно релативно близу, а зграда нема шта не поседује, па делује као да је управо хотел са пет звездица.

Кристина је стан у Турској купила од пријатеља ког дуго познаје, како је раније изјавила, и не крије да пресрећна што је власница још једне некретнине.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".