Извор:Фото: М. Ђоковић, притнсркин Инстаграм/192_рс, АТА имагес

ПРЕТИО ЈЕ ДА ЋЕ ДА СЕ ОБЕСИ: Певачица због бившег у полицији

Извор: Нпортал

24.10.2023.

07:54

АЛЕКСАНДРА Младеновић пријавила бившег дечка, па открила кроз шта је прошла са њим.

Певачица Александра Младеновић синоћ је позвала полицију након што јој је бивши дечко дошао на врата. 

Певачица је позвала полицију која је одмах реаговала, а након неколико минута она је изашла из стана и упутила се у полицијску станицу.

BloombergAdria.com

Александра се касније огласила за медије и открила да је имала много проблема са тим дечком са којим је била у вези. Како је рекла, он јој је узео доста новца, али и претио да ће извршити самоубиство.

Иначе, на друштвеним мрежама је извесни младић објавио низ слика и снимака на којима се види како су певачица Александра Младеновић и он у вези.На друштвеним мрежама је извесни младић објавио низ слика и снимака на којима се види како су певачица Александра Младеновић и он у вези.

BloombergAdria.com

У првих неколико сторија он је показао како љубав цвета међу њима, а касније је објавио материјал који показује како су њих двоје ипак заратили. Наиме, Александра је њега оптужила да се виђа са другим девојкама, као и да има информацију да је тукао бившу девојку.

Тим поводом се огласила Александра која је рекла како јој извесни младић украо много новца, као и да је претио да ће се убити, али и да је била приморана да зове полицију јер јој је долазио испред стана.

BloombergAdria.com

- Тај човек је мени загорчао живот, он је психопата. Прво ми је украо много новца из стана. Претио ми је и самоубиством, да ће попити лекове, па да ће да се обеси. Затим да ће пуцати себи у главу. У почетку је био предиван, касније се променио. Ја нисам знала да он коцка. Упознали смо се преко интернета. Свашта ми је стизало с ким је био и шта је радио. Сада сам поново звала полицију, био ми је испред врата. Све што је написао је с намером да би ми укаљао име - рекла је Александра Младеновић за медије.