Извор:Фото: Новости

ДЕДА ЈЕ ГУРНУО СА ТЕРАСЕ: Преминула Кристина Обрадовић (23)

Извор: Нпортал

24.10.2023.

14:50

Преминула је девојка коју је, како су писали медији, деда гурнуо са терасе док је била девојчица. Отац нема новац да је сахрани.

Кристина Обрадовић (23) из Лознице је пре девет година пала са висине од пет метара, задобила је прелом вратног пршљена и завршила је у инвалидским колицима. Нажалост, синоћ је преминула, како је саопштио њен отац. 

"Нема више моје ћерке, моје јединице, татине мезимице. Нажалост, после борбе од пет месеци у болници, моја ћерка је преминула у 23. години. Девет година су трајале њене мук", опростио се њен отац, Жељко.

Отац се, како може да се закључи на основу његове објаве на Фејсбуку, налази у тешкој материјалној ситуацији и није у могућности да плати сахрану. "Све трошкове око сахране моје ћерке уплатиће фондација Хуманост без граница", написао је он, пише Блиц.

Из ове организације такође су се огласили и рекли да им је веома жао због смрти девојке која се до последњег дана борила. "Све нас је потресла вест да је Кристина Обрадовић преминула у 23. години. Породици и посебно оцу Жељку, који се до последњег дана борио за своју ћерку желимо и овим путем да изјавимо искрено саучешће у име свих нас из Фондације - Хуманост без граница. Наша Фондација ће сносити све трошкове сахране", подвукли су они.

Подсетимо, Кристина је пала са терасе 2014. године и задобила је повреду шестог вратног пршљена. Медији су тад пренели да ју је деда гурнуо са терасе након расправе. После је дао изјаву у којој је тврдио да је сама скочила. Њен отац је остао сам са Кристином од њене друге године, а после трагичне несреће почела је њихова заједничка борба за здравље.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".