Извор:Фото: Профимедиа, АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Ново јутро

ДЕВОЈЧИЦА ЈЕ ПОБЕДИЛА СВОЈЕ БЛОКАДЕ: Јеремићка пресрећна

Извор: нпортал

25.10.2023.

08:48

ЈОВАНИНА ћерка отпевала рођенданску песму

Водитељка Јована Јеремић из брака са бившим супругом Војиславом Милошевићем добила је ћерку Леу.

Јована је неколико пута јавно причала о томе да је њена ћерка имала проблема са говором, због чега је водитељка често плакала. 

- Кад сам се развела, она се по први пут сусрела с неком потешкоћом. Родитељи не треба да крију, ако имају проблем с дететом, мислим на проблем са причом, јер је моје дете ишло код логопеда. Не планирам да престанем, сад желим да иде у школицу говора, можда постане и спикер једног дана. Има само четири године, а зна сва слова, бројеве. Није срамота питати за помоћ. Нису сви логопеди добри, неки узимају лову, а не ураде ништа. Уколико након месец дана дете не постигне успех, мењајте логопеда. Важно је само да дете одмах водите где треба, уколико видите да не напредује што се тиче говора - казала је Јована тада.

BloombergAdria.com

 

Међутим, девојчица је успела да победи све баријере и данас течно говори, а сада је својој мајци за рођендан и отпевала рођенданску песмицу.

Јеремићева је емотивни снимак поделила са својим пратиоцима пред свој 33. рођендан, те нема сумње да јој је управо ово највећи поклон.

Подсетимо, Јована је пре неколико дана изненадила људе на улици након што је возила ролере у брусхалтеру, те је тако својим стајлингом привукла велику пажњу пролазника.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".