Извор:Фото: АТА имагес

БАРБАРА ПРЕКИНУЛА НАСТУП: Певачица се извинила присутнима

Извор: нпортал

26.10.2023.

13:33

НА НАСТУПИМА дешава се свашта, те су певачи доживели разне ситуације. Тако је певачица Барбара Бобак морала да прекине своје извођење након што је нестала струја

Барбара Бобак доживела је непријатну ситуацију током наступа у једном клубу, због чега је осетила потребу да се јавно огласи и извини свима коју су били присутни, јер је наступ прекинут пре времена.

BloombergAdria.com

 

Она је прво поделила снимак са бине, на којем се види да је публика упалила блицеве на телефону, а након тога детаљније објаснила шта се тачно догодило током наступа који је синоћ имала у Бечу.

BloombergAdria.com

 

- Извињавам се свим дивним душама које су се вечерас дружиле са нама. Желим само да знате да ништа није до нас, а ни до клуба, једноставно је дошло до куршлуса са струјом и нисмо је могли вратити 45 минута, а након што је враћена, враћена је парцијално и озвучење на које смо ми били повезани је остало онеспособљено, тр су радила само два звучника на цео клуб. Јако ми је жао и душа ме боли, надам се да разумете, виша је сила. Надокнадићемо све свеледећи пут. Волим вас - написала је певачица путем свог профила на друштвениј мрежи Инстаграм.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".