Извор:Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/EXKLUZIVLM

ВОДИЛА ЈЕ "СВЕ ЗА ЉУБАВ": Где је данас Катарина Шишмановић?

Извор: Нпортал

28.10.2023.

12:03

КАТАРИНА се прославила као водитељка емисије "Све за љубав“ коју је водила у тандему са глумцем Миланом Калинићем.

Водитељка Катарина Шишмановић појавила се у јавности први пут после дужег времена и то на концерту хрватског виолончелисте Стјепана Хаусера у београдској Арени.

BloombergAdria.com

Катарина се прославила као водитељка емисије "Све за љубав“ коју је водила у тандему са глумцем Миланом Калинићем. Срца публике освојила је својом лепотом и шармом, а будући да је поменуту емисију успешно водила од 2007. до 2017. године просто је постала њен синоним и заштитно лице.

Многи су је сматрали једним од најлепших тв лица, а остала је упамћена и као водитељка емисија као што су „Зум“ на некадашњем трећем каналу РТС-а, те „Здравље, здравље“, „Импулс“…

BloombergAdria.com

Након што јој је 2017. истекао уговор са продукцијском кућом „Емотион“, Катарина је направила паузу од годину дана, па се кратко вратила да води квиз “ Ко је на врху“ на Пинку, такође са Калинићем. А онда се потпуно повукла из јавности и са телевизије.

Зато је ово појављивање на концерту све изненадило, а фотографи су је све време пратили у стопу.

Водитељка се за јавно појављивање после дужег време одлучила за елегантан стајлинг и наравно, заблистала је. Катарина је наиме понела малу црну хаљину у комбинацији са црним чизмама на високу потпетицу, док је преко хаљине огрнула беж јесењи капутић. Заиста никад лепше није изгледала.

Иначе, Катарина је својевремено била у вези са бизнисменом Миланом Поповићем, а онда је била са власником продуцентске куће „Емотион“ Гораном Стаменковићем, који се после ње оженио са њеном колегиницом Аном Михајловски.

Затим је стала на луди камен са бизнисменом Дејаном Китићем из Словеније, а венчање је организовано у Доминиканској Републици. Међутим, развели су се после само годину и по дана.

BloombergAdria.com

- Даљина је стварно учинила своје. Нити сам ја могла да пређем да живим у Словенији, нити је Дејан могао да се пресели овде. Даљина је учинила своје и ми смо се растали. Тако је можда и најбоље. Путеви су нам се раздвојили и свако је кренуо својом страном. Када већ нисмо могли да опстанемо у будућности, то је најбоље решење за нас. Закључили смо да ће тако бити најбоље, и међу нама заиста није било никаквих интрига. После свега могу да заључим да је за брак неопходно да двоје буду заједно, а ми смо пречесто били одвојени - рекла је својевремено за медије.