Извор:Фото: Профимедиа

ПЉУШТЕ УВРЕДЕ: Кајли оптужена да је покрала модну линију

Извор: нпортал

28.10.2023.

17:17

СТАРЛЕТА И РИЈАЛИТИ ЗВЕЗДА ,,У корак са Кардашијанима" Кајли Џенер оптужена је да је другој дизајнерки украла идеје за нову линију одеће.

Звезда Кардашијан ријалитија нашла се на удару критика Беци Џонсон која дизајнира за Продуцтс Лтд и која тврди да је Кајли преузела њене идеје и искористила их како би зарадила с новообјављеном модном колекцијом. Она је на својим друштвеним мрежама објавила оштри коментар о Кајли, тврдећи да се гуши у дуговима док старлета зарађује од њеног рада.

BloombergAdria.com

 

- Послали смо мејл Кајли и целом њеном тиму @продуцтс.лтд. концепт и језик и линијски лист пре 6 месеци. Занимљив концепт Кајли... Занимљиво. Хвала на супотпису. Је**ш твоју подршку - гласио је коментар. 

Огорчена дизајнерка затим је поделила слику на којој су се виделе појединости у прорачунској таблици у вези с отплатом студентског кредита. На фотографији се види да је дужна 48,294.43 фунти. Дизајнерка, која ради као стилиста и креативна директорица те је повезана с брендовима, укључујући Луиса Де Јавиера и Баленциагу, затим је наставила са својим нападима.

- Буљим у свој студентски дуг. Нарадила сам се за ово. Као и многа друга деца из радничке класе која су се намучила.

Беци је накнадно објавила чланак о лансирању Кајлиног бренда додајући емотиконе средњег прста преко објаве. У посљедњој објави поделила је снимак телефона поруке од колеге корисника друштвених мрежа која је гласила: "Чекај секо...зашто ме наслов подсећа на концепт Продуцтс Лтд. ?!!!! Јеси ли то мислила или ја грешим?".

Кајли се не оглашава о оптужбама, али је за Тхе Wалл Стреет Јоурнал разговарала о свом новом пословном подухвату.

- Креативно имам тако снажну визију о томе како желим изгледати и што желим радити и што желим носити. Заиста ми нико не говори што да радим - истакнула је.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".