Извор:Фото: З. Кнежевић, Профимедиа

НИКАД СЕБИ ТО НЕЋУ ОПРОСТИТИ: Радетов први сусрет са Паћином

Извор: Нпортал

29.10.2023.

09:49

РАДЕ Шербеџија је током гостовања у једној познатој емисији, између осталог, открио како је протекао његов сусрет са легендарним Ал Паћином.

Глумац је споменуо како је читав живот полупрофесионално играо фудбал, те да су повреде оставиле последице.

BloombergAdria.com

- То сада све долази на наплату, али врат ми је заправо повређен још откад сам снимао филм са Шарлиз Терон. То је био њен први филм у којем је играла главну улогу, а ја сам играо неког доктора Страсера, опасног типа. То је била захтевна улога - испричао је.

Међутим, Шербеџија се није повредио на снимању поменутог филма. Са супругом Ленком је те 1997. изнајмио вилу у Малибуу. С обзиром на то да је Ленка одлична у сурфовању, он је одлучио да испроба тај спорт. Међутим, наишао је велики талас, који га је оборио.

BloombergAdria.com

- Одвели су ме у Провиденце Саинт Јохн'с Хеалтх Центер, где су ми направили 24 снимка вратне кичме. Није било сломљено ништа - рекао је. Док је чекао налазе, ушао је Ал Паћино, кога је Раде упознао на 51. издању Венецијанског филмског фестивала.

- Упитао сам га сећа ли ме се. Рекао је: "Не". Ја му испричам да смо заједно примали награде, али ваљда је и он био ошамућен па је рекао: "Па шта?". Ја кажем: "Ништа, баш ништа", и тако се растанемо. Никад себи то нећу опростити. Срео сам га касније на његовој представи, али нисам му рекао да сам то тада био ја - казао је.