Извор:Foto: Printskrin/Jutjub/Printscreen/YouTube/Hype tv /ATA

ДАНИ И НОЋ СМО БИЛИ ЗАЈЕДНО: Теодора о односу са Звезданом

Извор: нпортал

29.10.2023.

19:55

ПРЕ УЛАСКА у ријалити коментарисао се однос Звездана Славнића и Теодоре Радојичић за које се полемисало да су били заједно.

Теодора Радоичић се поверила Милица Величковић о односу са Звезданом Славниће.

Наиме, Милица је имала проблем јер се присно поздравила са Адамом, па јој је то замерио Бора Терзић.

BloombergAdria.com

 

Теодора се није сложила са тим ставом, па се поверила Милици о односу са Славнићем, те испричала да постоји могућност да сутра уђе у ,,Елиту", да би се нормално поздравила са њим, јер га сматра пријатељем, те потом изнела и детаље њиховог познанства:

- Замисли уђе на пример Звездан сутра, а ти нас виђала... Доносио ми лекова на гајбу, сваки дан и ноћ блејали заједно - рекла је Теодора.

Подсетимо, након раскида са Анђелом Ђуричић, писало се да је Звездан Славнић наводно започео везу са бившом ријалити учесницом Теодором Радоичић, коју је јавност упознала током учешћа у ријалити програму "Парови". Она се чак огласила поводом ових гласина:

- Звездан и ја се познајемо годинама. Имамо заједничке пријатеље из краја у којем ја живим... Будући да сам ја била у затвору, а он у ријалитију, нисмо се дуго видели, али последњих месеци откад сам на слободи, проводимо више време скупа. Лепо нам је, дружимо се, проводимо дан и ноћ заједно... - рекла је Теодора и додала:

BloombergAdria.com

 

- Мени не требају шпанске серије, посебно након свега што сам преживела. Не занима ме та прича нити планирам да се у њу упуштам. Оно што ћу сигурно урадити у наредном периоду, дистанцираћу се и од људи и од Звездана, а убудуће ћу водити рачуна и где се снимам и фотографишем, како не бих дала повода за даље спекулације - испричала је бивша учесница ријалитија и додала:

- Мој живот је довољно комплексан и тежак и без приче о Звездану Славнићу, рекла је Теодора.

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".