Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/sf__fashion__style

ПРВА ЛУКАСОВА ЖЕНА: Ради у здравој храни, имају ћерку и сина

Извор: Нпортал

04.11.2023.

11:30

АЦА Лукас са првом супругом Светланом има ћерку и сина, од развода су у добрим односима.

Аца Лукас је јуче напунио 55 година, а иза њега је турбулентан живот пун успона и падова у животу и каријери, али и турбулентних веза и бракова. Познато је да је рођен у Београду и одрастао у насељу Карабурма, што увек са поносом истиче.

BloombergAdria.com

Карабурма му је донела и прву велику љубав, а како је признао у књизи "Ово сам ја", када се заљубио одмах се и оженио. Тако је прву љубав, Светлану, одвео пред олтар са свега двадесетак година.

Убрзо су добили ћерку Миљану и сина Лазара, који су након развода остали са мајком.

- Кад сам добио прво дете, од очинства ми је било познато само то да треба да ми поцепају кошуљу на прослави коју ћу приредити. Најискреније, толико сам био погубљен да сам заборавио да купим пелене, па је моја мајка морала да се побрине за то. Да не буде забуне, далеко од тога да сам био у фазону баш ме брига за дете. Напротив, силно сам се обрадовао и баш ми је било стало, али ништа нисам знао.

Те 1999. године Аца је упознао извесну Наташу, због које је убрзо оставио Светлану. Иако се никада није оженио Наташом, сматра је једнаком са осталим супругама. Са њом је добио треће дете, сина Андреја, а након раскида, Наташа и Светлана су постале пријатељице.

- Моја прва супруга Цеца била ми је другарица из детињства, Наташа је хтела да живим по њеним принципима, а Соња је покушала да од мене направи пудлицу - написао је Аца.